ericvonmainstein
ericvonmainstein
ericvonmainstein
Sep 2 2015
18

Én már elmondtam, leírtam jópárszor: személy szerint nem tudom, mi a megoldás. Nem az én kompetenciám, nem az én fizetési kategóriám. Az biztos, hogy a Kossuth tér sem tudja kezelni a problémát, még ha jól akarná sem tudja, mert nem a pannon globus mérete ez. Elindultak az emberek, sőt, még el is fognak, a mostani Read more

Aug 6 2015
7

És nem csak ezért! Darts közben például kifejezetten zavaró a 4-5. slukk után,hogy nem áll bele az a rohadt cigi a táblába!

Aug 4 2015
5

Egy maffiaszervezet toldozott-foldozott hányadék szégyenfirkálmányára felesküdni aztán visszatáncolni belőle különösen pikáns, a képzelt jóbarátra való hivatkozás az eskü végén pedig remekül keretezi a nívósági szintjét.

Aug 4 2015
3

Megélhetési magyar. A hozzá hasonlóknak köszönhetjük a fideSS-kétharmadot, rohantak ikszelni a kifosztásunkra (dögöljön meg a szomszéd tehene alapon), bizonyítva ezzel hogy tényleg hundertprocent magyar mentalitással bírnak.

Jul 24 2015
7

Te grani, ez egy mesterterv: beengedik a muzulmánokat, azok egy idő után felbátorodnak, kinyírják az összes ballibcsit (mert ők ugye életből fel vannak mentve, szuicid hajlamú puhapöcsök) s a maradék keményfaszú jobbkonzerv csákó, aki fegyvert fog és megvédi a hazát, és hazazrínyi az összes turbánost, az örökli az Read more

Jun 22 2015
4

Mink általában be szoktunk állni valaki mellé, aki aztán jól elbukik. Ungarische népi játék.

Jun 17 2015
18

“legkevésbé sem őszödi típusú, hanem egészségesen önkritikusnak tűnik”, javítsatok ki, de szerintem az őszödi beszédet se lenne nehéz önkritikusnak definiálni.

Jun 6 2015
11

Aztakutyaúristenit! Kitették! Mindeddig azzal biztattam magam, hogy ez csak valami oltári nagy kamu! 180 ezer 56-os menekülttel és 600 ezer gazdasági kivándorlóval a hátunk mögött - kitették!! Hol vagy Semjén Zsolt, te díszkeresztény? Hol az a rohadt nagy, krisztusi felebaráti szeretet, amit papoltok? Erről dumálj, te Read more

Jun 6 2015
20

földes riportjában, az indexen, a bevándorlók üzenetei annyira jók, h nem is kell kitalálni jobbat. a legjobb az a faszi aki azt kívánja nekünk, h legyünk olyanok mint norvégia. ebben a fickóban több tartás és jóindulat volt mint az egész magyar kormányban.

May 23 2015
1

Hosszú idő óta először sikerült valakinek elérnie, hogy - rövid időre bár, de - Orbánnal szimpatizáljak. Ez a Juncker eddig sem volt szimpi, de ezután végképp egy ostoba baromnak gondolom.

May 23 2015
3

Legyünk igazságosak, Juncker tegnapi varázsgombás omlettja nagyon ütősre sikeredett. A görög miniszterelnököt azzal alázta, hogy nem vett nyakkendőt (Ciprasz amúgy jól nézett ki, inkább tűnt filmsztárnak premier előtt), Johannes Hahn nyakkendőjét rángatta, ami ugyanolyan volt, mint az övé. Bunkó, na.