ericvonmainstein
ericvonmainstein
ericvonmainstein
Aug 8 2015
Save

Húsmarhánál szerinted a bika szüli a borjút? Statisztikailag több bikaborjú születik, de azért a nőstényeknek is hasznát veszik.

Aug 7 2015
1

Tanyabusz pályázat: 10 millára B kat. vezethető mikrobuszból csak olyan vehető meg, amelyik négykerék meghajtással is rendelhető (nem kell azzal rendelni, csak rendelhető legyen). Hát, tudomásom szerint csak a VW új T6-ja fér bele.

Jul 15 2015
Save

Persze, hát nem kell csinálni semmit, csak szépen megígértetni velük, hogy jó fiúk lesznek ezután.

Jun 18 2015
Save

Magyar ember sörrel nem koccint. Soha. Aradot nem felejtjük. Csak idegenszívűek szerint számít, hogy eltelt 150 év.

Jun 18 2015
1

Profi ám az a vén amcsi b***, aki a Fidesz tanácsadója lett mostanság. Lám, sehol semmi Questor ügy, BudaCash, Rogán ház, Lázár fiú 80 milliós ház, Szijjártó palota. Csak gazdasági bevándorlók, kerítés, miért nem jó a kerítés, már mérik a kerítés helyét, hány lélegeztetőgép a kerítés ...stb.

Jun 18 2015
1

Szerintem sem a FÖMI vizsgálja, vannak maszek földmérők. Na most ha egy utat önkormányzatnak olyan 30-60 ezerért vállalnak (100-200 m), akkor kíváncsi vagyok mennyibe van a 175 km, állami pénzből.

Jun 6 2015
3

Itt lakom az ukrán határ közelében, a járási központunk az a Fehérgyarmat, ahol most bukott le egy keményen dolgozó járási kormánytisztviselőkből (Lázár János) is álló bűnbanda, akik valószínűleg az egyszerűsített honosítási eljárást felhasználva hamisítottak papírokat. Szerinted annak az ukrajnai nyugdíjasnak, aki Read more

Jun 4 2015
Save

Úgy látszik, hogy remekül kiépült a Nemzeti Konzultációnak nevezett pénzszivattyú és remekül üzemel. Van remek sablon sajtóközleményre, kérdőívsablon, nyomdai munka megrendelő, postai kézbesítés megrendelő, teljesítésigazolás sablon, a megfelelő csatornák, ahol visszautalják a pénzt. Read more

May 31 2015
4

Volt egy könyve régebben, abban azt irta, állítólag megpofozta Tvrutkót, mert inzultálta a női munkatársait. Meg volt egy érdekes dossziéja Don Pintér jelenlegi BM vezér, akkor rendőrfőkapitányról, akinek a neve mindig felmerül olajos, robbantásos ügyekben. Át akarta adni Kunczénak Horn idején, az meg inkább nem Read more

May 23 2015
Save

Habony Árpit miniszterelnöknek! Ha egy verbális szóváltás után hasbarugdosott nyugdíjasokat, ennek simán lerugdosta volna a veséjét!