szilylaszlo
Szily László
szilylaszlo
Aug 10
13

Őrületesen jó érzés echte Cink-kommentelőkkel cinkes felületen trécselni, már megérte a poszt!

Aug 10
3

Hogy én ezt szeretném? Erről igazából még a szerkesztőségben sem beszéltem eddig senkivel, mondjuk az is igaz, hogy feltételeztem, hogy a többiek is így gondolhatják. 

Aug 10
4

Jaja, sokkal jobb nekik, mintha lenne egy vagy több tényleg befolyásos (=sokakat és nemcsak nemfideszeseket elérő) online lap. Utóbbi fronton hála istennek mi is jók vagyunk, nemrég közölték azt a kutatást, ami szerint alig több deklaráltan nemfideszes van a 444-olvasók között, mint vállaltan kormánypárti

Nov 6 2015
3

Csaó, egy kérdésem lenne hozzá: mi volt a mailek subjectje? Megdöbbentőek az adatok és alapvetően nyilván mindegy, miről szól a levél, ha ki sem nyitják, de ha mondjuk “Akarsz 4 inchcsel nagyobb péniszt?” a subject, azért árnyaltabb a kép.

Sep 24 2015
6

Én végif nem értettem, hogy mitől olyan egyszerű a dolog, ha egyszer irtózat mennyiségű föld kell bele, amit kurva bomnoylult és drága kiásni és és szállítani is. Hacsak nem akarnak végig vizesárkot ásni, mert akkor legalább praktikus.

Sep 22 2015
18

Nem, írtam helyettük mindenkinek, mint láthatod. Nem vagyok kádárista, nem irkálok kijáró leveleket kádereknek. És nem tudom, miket olvashattál, az elejétől fogva írtam posztokat az oktatási reformról és arról, hogy az hogyan csapódik le az iskolákban.

Sep 21 2015
3

Az egészen biztos, hogy nem harcsa, legalábbis nem európai, annak apró, lekerekített, aránytalanul kis farokúszója és lényegében nem létező hátúszója van:

Sep 21 2015
6

Migráns ugyan, de kínai! Na, erre milyen gombot varrna Szijjártó külügyminiszter?

Sep 21 2015
1

Budapesten az összes közül a legjobb kínai fogás, amit ettem, az az eredeti, Telepy utcai Wang sült disznóvastagbele volt, amit nem is mertek kiírni csak disznóbelsőségként. Álomkaja!

Sep 21 2015
6

Ha most megpróbálom felidézni azt a kábé tucatnyi disznóvágást, amin jelen voltam, nem emlékszem a butt plugozásra. Igaz az ellenkezőjére sem.

Sep 18 2015
6

Az egy rövid életű egyszeri vicc volt a 444-től a lap bevezetési időszakában. Na az tényleg durva lenne, ha az lett volna az újság végleges címe.