raindrop2
raindrop2
Jun 4 2016
3

Nosztalgiaposzt a köbön! (rééégen sportlövészet) Utoljára ‘98-ban lőttem, de most kedvet csináltál hozzá :) Read more

Jan 18 2016
Save

Sokat taxizom, többnyire pozitív tapasztalatokkal én is. De volt olyan nem egyszer, h amikor kiszálltam, hívtam is a központot. Volt kisebb baleset is már útközben, abszolút korrekten reagálták le. És ha a fiamat kell vinni (ez mondjuk ritka), amíg taxival simán, (nem is volt gond soha) Uberes autóba soha be nem Read more

Jan 18 2016
1

Végre egyben a lényeg. A kulcsfigura egyébként Trócsányi, valóban ő áll most is az Uber mögött.

Dec 23 2015
2

Te össze akarsz engem zavarni! Még csak előkarácsonyoztunk a csajokkal :) A Szilvesztert csak utána, szép sorban... Virtuálisan pedig még itt leszek, csak nem potyog féltégla a fejemre ;)

Dec 23 2015
2

Annyira ontopic nem szeretnék lenni :) Kellemes ünnepeket neked/nektek is! :)

Dec 23 2015
2

József Attiláé volt az A, anonimé a B, a tiéd meg a /verzió. Én meg axxem több bort ittam mint kellett volna... :)

Dec 23 2015
3

Engem meg a véleményem miatt akkor küldtek ki néhányszor. :)

Dec 17 2015
1

Akkor elkezdek MN-t olvasni :)) Sok sikert a továbbiakhoz, a könyvedre pedig kíváncsi vagyok!

Dec 5 2015
3

Aki egy kicsit is ismer, tudja, h a lakberendezés a gyengém. Szily Laci cikkét olvasva a műantik akármi és a “dísztányér” láttán nem tudtam h sírjak v nevessek. Arról mindenesetre meggyőztetek, h látni sem akarom ezt a helyet.... Ez az autóra hajazó gyerekágy pedig inkábbb hasonlít egy kórházi ágyra. Jajjjjj!

Nov 28 2015
1

:DDDD Ezen a burkolt célzáson jót nevettem :) Egyébként előtte pont ezért írtam azt, amit :)

Nov 28 2015
1

Nekem sokáig az jött át az írásaidból, h nárcisztikus pöcs vagy. Egy ideje viszont azt gondolom h szinte biztos h nem. Na de a cyber térben minden lehet, és annak az ellenkezője is.

Nov 28 2015
1

Most azt hinném h szőke nő vagy, ha tudnám h nem :P :DD A Klinkerhoffen egy karakter a sorozatból, azt linkelted be az előbb :))) Elolvastad? :)

Nov 28 2015
2

Természetesen megvan a hagyományos protokoll, de anno én találtam olyan (állami) kórházat és orvost, ahol/aki nem ragaszkodott ehhez. Amikor behívott a dokim, h beszéljük meg a szülést, megkérdezte, h szeretnék e beöntést. Nem hát :) Ok, mondta, h részéről ez rendben, de van aki ragaszkodik hozzá (????). Megbeszéltük Read more