pleaseinsertacoin
aronka
pleaseinsertacoin
Jul 30 2015
19

ennél jobb káromkodós content nem létezik

Jul 13 2015
3

Most nézem a reggeli köztévés híradót. A cink.hu-ra hivatkoznak a munkácsi történteket összefoglaló anyagban. Ti vagytok a forrás :)

Jul 11 2015
14

Klasszikus hamis dilemma, amivel csusztatni probalsz. (Mar az sem egyertelmu persze, hogy letezne barmifele “klasszikus” forgatokonyv.) A hamis dilemma ott van, hogy ugy teszel, mintha kizarolag bolsevikok vs. nacik kozott lehetne valasztani. Pedig a dolog nem ideologiai vonalak menten fog rendezodni - mint ahogy a Read more

Jul 11 2015
4

Találós kérdés: melyik közlekedési mód nyereséges a leginkább mindenhol (hazánkat kivéve) és melyik tud egységnyi terhet a legkevesebb energiabefektetéssel a legmesszebbre juttatni? Igen, a vasút. Sőt még ez sem igaz: a Gyesev óta tudjuk, hogy hazánk sem kivétel. Hív a vasút, vár a MÁV.

May 20 2015
24

Kösz.
Ez mindjárt más fényben tünteti fel az első- és másodrendű állampolgárok, az álszent társadalom, és/vagy a kirekesztő, despota elittel kapcsolatos problémáinkat.
Csak így tovább a tényfeltáró-karrierben!

Jan 8 2015
19

Mi ellenséges konkurenciának tekintjük őket és a megsemmisítésükre fogunk törekedni.

Jan 7 2015
7

Micsoda bombasztikus faszság. Rám a londoni metrót robbantották rám, meg a madridi vonatot. Most pont rád lőttek. Read more

Jan 7 2015
13

egy korábbi fejlődési fázisában, és épp a felvilágosodás, meg a nagy francia forradalom előtt épp a kereszténység volt ilyen. Amikor még a lelkek, és ezen keresztül a politikai hatalom birtoklásán, kikényszerítésén, és nem a krisztusi szereteten volt a hangsúly.

Jan 7 2015
2

a "szélsőséges muzulmán" jelzőt esetleg simán "szélsőséges" formában kéne meghagyni az örökkévalóságnak.
biztosan tudjuk a vallásukat?

Dec 22 2014
3

Eljutottunk oda, hogy ebben az országban semmilyen párbeszédet nem lehet folytatni. Ha valaki tesz egy kijelentést, mely szerint "hm, de szép kék ma az ég", akkor a következőket kapja a nyakába:
'Hallottam, hogy tegnap egy rohadt baloldali/jobboldali/amerikai/orosz politikus is azt mondta, hogy "de szép kék az ég"! Read more

Dec 22 2014
13

Az a baj, hogy itt valami felrement. En hazafi vagyok a dolog legtisztabb formajaban. Azt tamogatom, ami az orszagomnak jo, nem pedig azt, ami az orszagom kormanyanak, mert szar emberek melle nem tudok allni.

Dec 1 2014
86

Well, you just gained more respect from me by publishing the corrections and this piece than you may have lost by publishing a biased one. Thank you.

Nov 19 2014
3

Nem hiszem. Csak arra gondoltam, hogy ha ki akarnák csinálni a CINK-et, akkor adnának neki kormánytámogatást :)

Nov 4 2014
30

Szerintem nem az a probléma, hogy szóba állsz egy fideszessel, például azt hiszem az ellen senki se tiltakozna ennyire, hogy összejársz Deutschcsal megbeszélni, hogy mi van az MTK-val. A baj az, hogy a netadó ötlete az eddigi legnagyobb kormányellenes tiltakozásokat váltotta ki, amelyeknek az élét most mindenféle Read more

Oct 31 2014
12

na persze, az amerikai nyakkendőt rögtön dicsérni kell, a habonyáprit meg leszólni! kettősmérce! hazaárulás!