mdvgygbr
mdvgygbr
Apr 13 2015
6

En egy gimnaziumba jartam vele es mar akkor nyilas volt, szoval igazabol ezen olyan nagyon most nem lepodtem meg.

Jan 14 2015
16

Na, most olyat vettél elő, ami hobbym, vesszóparipám, és egy csapat agyament emberrel régóta rágjuk ezt a dolgot az index fórumán (szomszédok-retro topik). Még folytatásokat is írnak hozzá kedves olvtársak, jobbat, mint az eredeti, mert itt minden kiszámítottan pont olyan, mint amit anno sika-kasza-léc, avagy "ezeknek Read more

Dec 23 2014
1

Biztos sokan akadnak még, akik még mindig nem tudják, mit vásároljanak barátaiknak, rokonaiknak a közelgő ünnep során, ilyenkor érdemes venni valami klasszikust, valami örökzöldet, ami sosem megy ki a divatból, rögtön be is villanhat Gyurcsány Ferenc, a közélet Final Countdownja. Az év egyik nagy slágere Gyurcsány

Sep 30 2014
10

Én kb. ilyennek képzelem G. Fodor és Csontos Sandra szexuális életét.

Sep 19 2014
5

azért eléggé kárörvendően kuncognék, ha végül mégis valaki más kapná a posztot :)

Aug 3 2014
1

Látom megjavítottad a Szegedmát! Ki tudja mi lesz, ha igazán belendül a kampány, lehet hogy felvesznek címlapszerkesztőnek ha így folytatod. Zseniális.

Apr 5 2014
2

Köszi a tudósítást!! Nem az a baj, hogy elmennek emberek az országból. A baj az, hogy a fiatal és tehetségesek mennek el és nem a filmed szereplői!

Apr 5 2014
4

Jól csináltátok. Az meg tényleg vicces, ahogy ezekről a vér fideszesekről meg kiderül, hogy igazából mindegyik munkásőr.