matraiviktor
Mátrai Viktor
matraiviktor
Dec 15 2015
Save

Because this car looks like a pile of shit. Unfortunately our neighbour once bought one these cars and took me for a ride. Of course it was astonishing for me as a 6 years old child, but than I grew up and asked some things about it. It turned out to be one of the worst cars that the guy had, and seriously. Look at Read more

Sep 25 2015
Save

Ez elég korrektnek tűnik így. Gondolom az sem véletlen, hogy Lázár látványosan visszavett a lézerblokkolókból, az Audikból és a vadászatból, míg Tonci szeme alatt, egyre nagyobb a narkózacskó. Gondolom feltűnt neki is, hogy ez az V. kerületi zsúrpubi imidzs nem túl szimpi az embereknek.

Sep 18 2015
5

Engem az érdekel, hogy ki lesz az anti-Ács és TBG. Vajon fognak banyatraktor helyett, kokainos zsúrkocsival parádézni az Erzsébet téren? Vajon fognak nem beherbálozni a Majálison? Vajon vajon? Mennyi kínzó kérdés!

Sep 4 2015
1

Nézz rá a térképre és nézd meg, hogy az IS melyik területet tartja fennhatósága alatt. Gondolom egyértelmű, hogy elég lehetetlen küldetés lenne átjutni Iraqon, meg a sivatagon.

Jul 17 2015
Save

What an idiot? Could be thankful for the cyclist, he didn’t punch his jaws off his head, with those gloves

Jul 9 2015
Save

Azért az előző, az megszólalásig olyan volt. Ezt, ha maga Albert rakta volna ki, nem jelezve azt, hogy nem ő írta, akkor is kételkedtem volna eredetiségében.

Jul 4 2015
Save

Mielőtt lehmmennék a konyhába és szemen szúrnám magamat, amiért elolvastam az eredeti cikket is... Miért gondolja, hogy a Rolex az letisztult? Oké, a Hublot átlag óráihoz képest az, de a Breitlingekkel szemben nem. Pláne nem az aranyozott, csilli-villi Rolexek nem (a legtöbb olyan, Lázár Jánosé kb. a legszebb Rolex). Read more

Jul 3 2015
2

Tegnap kicsit ki voltam, mert ebben a szép időben kint dolgozom a teraszon és pont fölöttem fordulnak, meg röpködnek Törökbálint/Budaörs felé. Mára megszoktam. Olyannyira, hogy föl is tekertem a Széchenyi emlékút panoráma kanyarjába és onnan néztem egy kicsit, ahogy a kis pontok alászállnak a városnak. Tök jó volt.

Jun 10 2015
2

Nem átok ez, hanem az egyértelmű jele annak, hogy nem tudnak koncentrálni. Ezzel kezdődik minden sport. Ezek a srácok sem azért ügyetlenek (azokká később válnak), hanem azért mert nincsenek ott fejben, nem tudnak megfogni egy momentum változtató helyzetet sem és képtelenek bármiféle koncentrációra nyomás alatt. Nem Read more