Mátrai Viktor
matraiviktor
12/15/15
2:35 AM
Save

Because this car looks like a pile of shit. Unfortunately our neighbour once bought one these cars and took me for a ride. Of course it was astonishing for me as a 6 years old child, but than I grew up and asked some things about it. It turned out to be one of the worst cars that the guy had, and seriously. Look at Read more

9/25/15
10:58 AM
Save

Ez elég korrektnek tűnik így. Gondolom az sem véletlen, hogy Lázár látványosan visszavett a lézerblokkolókból, az Audikból és a vadászatból, míg Tonci szeme alatt, egyre nagyobb a narkózacskó. Gondolom feltűnt neki is, hogy ez az V. kerületi zsúrpubi imidzs nem túl szimpi az embereknek.

9/18/15
5:41 AM
5

Engem az érdekel, hogy ki lesz az anti-Ács és TBG. Vajon fognak banyatraktor helyett, kokainos zsúrkocsival parádézni az Erzsébet téren? Vajon fognak nem beherbálozni a Majálison? Vajon vajon? Mennyi kínzó kérdés!

9/4/15
5:04 AM
1

Nézz rá a térképre és nézd meg, hogy az IS melyik területet tartja fennhatósága alatt. Gondolom egyértelmű, hogy elég lehetetlen küldetés lenne átjutni Iraqon, meg a sivatagon.

7/17/15
8:59 AM
Save

What an idiot? Could be thankful for the cyclist, he didn’t punch his jaws off his head, with those gloves

7/9/15
8:03 AM
Save

Azért az előző, az megszólalásig olyan volt. Ezt, ha maga Albert rakta volna ki, nem jelezve azt, hogy nem ő írta, akkor is kételkedtem volna eredetiségében.

7/4/15
3:12 AM
Save

Mielőtt lehmmennék a konyhába és szemen szúrnám magamat, amiért elolvastam az eredeti cikket is... Miért gondolja, hogy a Rolex az letisztult? Oké, a Hublot átlag óráihoz képest az, de a Breitlingekkel szemben nem. Pláne nem az aranyozott, csilli-villi Rolexek nem (a legtöbb olyan, Lázár Jánosé kb. a legszebb Rolex). Read more

7/3/15
11:24 AM
2

Tegnap kicsit ki voltam, mert ebben a szép időben kint dolgozom a teraszon és pont fölöttem fordulnak, meg röpködnek Törökbálint/Budaörs felé. Mára megszoktam. Olyannyira, hogy föl is tekertem a Széchenyi emlékút panoráma kanyarjába és onnan néztem egy kicsit, ahogy a kis pontok alászállnak a városnak. Tök jó volt.

6/10/15
6:14 AM
2

Nem átok ez, hanem az egyértelmű jele annak, hogy nem tudnak koncentrálni. Ezzel kezdődik minden sport. Ezek a srácok sem azért ügyetlenek (azokká később válnak), hanem azért mert nincsenek ott fejben, nem tudnak megfogni egy momentum változtató helyzetet sem és képtelenek bármiféle koncentrációra nyomás alatt. Nem Read more