Kozma József
jozsefkozma
May 8 2015
8

Kiegészítésként: van a Hungária gyűrűn belül bőven nagy, megújulásra váró barnazónás terület, ahol kurva jól elférne egy akár ekkora együttes is, plusz növelni lehetne a város zöldfelületét is közöttük.

Apr 23 2015
17

Ha 2001-ben belefojtottam volna a forróvizes medencébe a rudasban, mikor mellettem parádézott a köténykéjében, már kijöttem volna a sittről.

Apr 19 2015
16

If you “unwrap” the cylinder into a rectangular sheet, and imagine the string parting at the unwrapping edge, then the string diagonally “crosses” the sheet four times. These four diagonal crosses form the hypotenuses of triangles, the base of which we know is 4 cm. (the circumference of the cylinder), and the height Read more

Mar 31 2015
6

Zagyva György Gyula szikrázó elméjének nincs párja ebben a hazában.

Mar 12 2015
7

Kőszeg biztos, hogy nem. Ezer éve nem politikus, simán megengedheti magának, hogy azt mondja, amit gondol, és aszerint is ír és nyilatkozik szerintem mindig.

Mar 12 2015
6

elég lett volna annyit írni, h a vasárnap már a családoké, bocs.

Mar 10 2015
9

Amúgy a Lajcsi úgy boríthatta ezeket, ha itt volt pár tízmilliárdja, és szépen kivonta tőlük. Na így borulhatott a bili.

Mar 9 2015
16

Eleve béna a témaválasztás. Az ügynökkérdés érdekel engem és még pár tízezer, maximum egy-kétszázezer hardcore hírfogyasztót és a kortárs közelmúlttal hozzám hasonlóan perverzitásból foglakozót az egész országban. De nem a széles, milliós tömegeket. Ha nem így lenne, nem sikerült volna az egész kérdést ilyen ügyesen Read more

Mar 6 2015
11

Szerintem van, és pontosan tudták, hogy az nem ugyanaz, de mennyivel jobban hangzik már az, hogy "szocialista brókerbotrány" mint hogy "brókerbotrány". A tények már rég nem zavarják ezt a csapatot.

Feb 23 2015
33

"Munkatáborba küldték? Hát de nem volt rossz a munka nem? Kapott eleget enni inni, hagyták pihenni, nem? Épségben hazamehetett utána, nem? Na ugye! Nincs itt semmi gond, kérem!"

Feb 13 2015
11

megszervezve pedig ugy lesz, hogy a határnál lesz egy leálló sáv, ahol majd egy bodéban, születési kivonat és önéletrajz ellenében kiadnak egy kerek, valamint szögletes pecséttel lepecsételt A4 est, amit jolátható helyen a szélvédöre kell ragasztani. Read more

Feb 2 2015
43

Laci a másodrendű vádlottak közben mit csináltak? Egymást fogták vissza, nehogy véletlenül felállva tapsoljanak? Csak érdeklődöm a 'zurakról