josecartman
josecartman
josecartman
Jul 29 2015
1

pofa. a pacekba mondani az kb. face-to-face, megmondani a szemébe stb.

Jul 7 2015
1

Amint megérkezett az ösztöndíj, első utunk az ATM-től az Oktogonnél lévő Wendy’s-be vezetett. Mindig chilit kértem. Fogalmam nem volt, minek csomagolnak mellé kekszet, meg mi a vérnek hozzá tejföl, magában is isteni volt. Hiányzik. (tears rolling)

May 19 2015
2

Szájerről évtizedek óta más sztori pörög, ha az lenne igaz és érintett lennél, annyira nem szarnád le, mi van a hálószobájában.

Feb 20 2015
2

Hmm. Lehet, hogy összeszedettebb lett, de meg is öregedett, és nem a főszerkesztő korát értem alatta. Mintha Lengyel László rendszerváltó pulóverét tették volna meg háttérképnek. A bekezdésnyi jegyzetkezdő mentegetőzésekkel meg a szerintem-de-nem-vagyok-benne-biztos-ti-mit-gondoltok típusú fiataloskodó Read more

Jan 26 2015
Save

Az nekem is megvolt! És eddig senki nem hitt nekem, hogy Demis volt benne Kabir Bedi képaláírással. Köszönlek, testvérem!

Jan 22 2015
Save

Anyám borogass, részvétem. Szégyen, nem szégyen, sírhatnékom támadt. Hová lettél, hová levél?!

Jan 22 2015
Save

A Batthyány téri Kölcsey szobor előtt épp egy random csinovnyik kultúra napi szentbeszél, hogyaszongya "a globalizáció a kultúra ellensége". Gyépéharc!

Jan 21 2015
1

I'm a sad panda. :( Csucsuka után még ez is. So it goes. Kár.

Dec 19 2014
Save

Be lehet azt állítani valahol, hogy valakinek az írásait _ne_ lássam? Mindenkit bekövetve elég kaotikus az eredmény ahhoz, hogy ne használjam. Köszi.

Aug 9 2014
1

Tudom, grammarnácizmus, de fáj: "egyelőre" lesz az. Köszönöm.

Jul 22 2014
Save

Mással se tudott foglalkozni, mint hogy mikor lesz már szobája a Parlamentben, ahogy ezt a havi beszámolójában minden egyes alkalommal firtatta. Most kapott egy egész nagykövetséget. Aki tud, az tud.

Apr 11 2014
Save

Olyat mindegyik csinál, pl. Hiller is simán cseréltette az OKM honlapon a fényképét este 10-kor, és megvárta a gép előtt, míg az megtörténik.

Feb 20 2014
Save

Nyilván adekvát baromság számonkérni egy politikustól a szavát, de amikor átvette a főnökséget a m.elnökségen, az első reggeli stand-upján (melyet még jónéhány követett, péntek reggel f8-kor), a jó zsaru - rossz zsaru felállás legelcsépeltebb manírjaival mégis a szavát adta, hogy mindenkivel le fog ülni beszélni a Read more

Oct 3 2013
Save

Beatrice: Magányról álmodik a remény. -> Banánról álmodik a tehén.