drtutz
drtutz3
Feb 10 2016
1

Pár hónapja részt vettem egy Köztünk élő muszlimok témájú városi sétán (bupap.hu/hu/koztunk-elo-muszlimok). Gondolnátok, hogy Budapesten jópár mecset van (a fent leírt sokidőpontos kijelzőtáblákkal)? Meglepő talán, de nagyon nyitottak és kedvesek a látogatóval.)

Feb 7 2016
3

Esett az eső, két fiatal srác dzsesszelt át a soksávos úttesten a piros lámpa előtt már lassító autók között. Az egyikük hirtelen elélépett egy kocsinak, az fékezett, a srác rázuhant a motorháztetőre majd onnan a földre. Szerencsére nem sérült meg, sőt rögtön felpattant és jött át tovább az úton. A puffanásra azonnal Read more

Feb 5 2016
1

Még sosem volt ilyen élményem, nem tudom elképzelni, miért történhet ilyen. Read more

Feb 3 2016
1

Valahogy mintha a humor is változott volna. A mai karikatúrák jelentős részén érzek valami hetvenesévekbelit. Ma a jó humor is tömörebb, és nagyon nem mindegy, min humorizál. Van, amin béna humorizálni, mégis karikatúra készül hozzá. Humorból is a kevesebb több!

Jan 24 2016
1

Akiket én láttam ilyen vízóraleolvasó-ufóérzékelő szerkezettel, azoknak nagyító volt a botjukon, nem tükör.

Jan 17 2016
1

A fűrészelésnek volt áthallása akkoriban?

Jan 15 2016
2

Az idiótasági bajnok ebben (is) a tékom, ami félévente változtat a jelszavak követelményein és még vagy három különböző azonosítón tárol téged, mindegyikhez különböző jelszavakat rendelve. Ja meg a „hangazonosító”, amivel aztán teljesen kicsúszik minden kontroll a kezemből.

Jan 14 2016
1

És ha valahogy kitudódik egy jelszavad, akkor kikövetkeztethető a többi? (Hogy ez ne így legyen, ezt nehéz megoldani!)

Jan 6 2016
Save

Ha van, ha nincs hidrogénbombájuk, már egy 5,1-es földrengést csinálni is súlyos elmebaj. Valószínűleg ők sem számítottak ekkora bummra.

Jan 6 2016
1

:(( Most bukkantam csak erre a posztra (shy), viszont a videó már nem elérhető, miszerint “Ez a videó privát”.

Jan 6 2016
1

Ezt nagyon várom. A buszhálózat is nagyon jó lett az elmúlt években, de ez különösen szuper lehet. A menetidő-tartás lesz a nagy kérdés. Meg ha valahol baleset miatt megakadnak a hosszú járatok, akkor lehal az egész, vagy át tudják hamar szervezni a forgalmat a bajos rész kihagyásával (két külön szakaszon).

Dec 20 2015
2

Miért huny el a madár ha hosszabb ideig marad letakarva?

Dec 15 2015
Save

Én nehezen hiszem el, hogy az olajár csak úgy véletlenül kezdett a krími annekció után süllyedni. Befektetői, diplomáciai (Szaúd-A) kavarásokkal csinálhatta a „nyugat”.

Nov 19 2015
2

Én a mögötte levő gyönyörű, öreg, göcsörtös platánról is szeretnék egy műelemzést!

Nov 17 2015
3

Nekem tetszik. A túlsúly egyik legfőbb oka tényleg az önfegyelemhiány. Ez a legszebb csernusi metódus ennek tudatosítására.