banyek
banyek
banyek
Apr 8 2015
22

“A hungaristák nemhogy egy államot, de egy kisebb sertéshizlaldát sem tudnának menedzselni. Nevetséges nemzetképükről és kirekesztő alaptéziseikről már nem is beszélve.” Read more

Mar 25 2015
22

Van egy ismerősöm, a fidesz-kormány kábé minden intézkedése ártott eddig neki. Ennek ellenére a Fideszre fog szavazni a következő választáson is, mert "a Viktor jót akar, csak az EU, az USA, a "háttérhatalom", a szocik, liberálisok megakadályozzák, hogy valóra váltsa a magyarokat megváltó tervét".
Read more

Dec 23 2014
1

"de nekem tulajdonképpen jó, ha egy másik kormány mondja meg, mi a jó az országo,nak, " Read more

Dec 22 2014
4

Az a baj, hogy 2002-től kezdve olyan kommunikációs paneleket erőltettetek rá a magyar közbeszédre, aminek inherens része ez az agresszíven szópókerező, ellenségképekben és összeesküvéselméletekben gondolkodó ellenzék ellenzéke magatartás. Huntingtont idézgettek, a jól hangzó, odabaszó szólamok hívei vagytok. Read more

Dec 19 2014
4

Csak érdekesség, hogy Cameron díszlet és látványtervezőként dolgozott az 1981-es Galaxy of Terror című filmen. A rendező miatt otthagyta a forgatást de ha megnézitek a filmet az Alien 2. látványvilága akkor már megvolt a fejében. Csak még nem tudta, hogy az.

Nov 14 2014
17

Széky János írt egy tűpontosat ma."Az irat, műfaja szerint, úgynevezett non-paper. (A közönséges emlékeztetőt szignálni kell, ezen pedig nincs szignó.) Ilyen non-papert az amerikai Külügyminisztérium szabályzata szerint egy demars befejezéseként szoktak átadni a címzettnek. A demars egy kormányzat hivatalos

Oct 21 2014
8

Nektek nincs az az érzésetek, hogy ez csak egy gumicsont az állami szintű szervezett bűnözés botrányának kioltására? Mégis csak jobb egy multiellenes sarcoló, mint egy állami bűnszervezet.

Oct 2 2014
4

Szó szót követett. Az apuka nem beszélt kedvesen a rendőrrel, de nem szegült ellen nem, és pláne nem lépett fel támadólag csak keresetlen szavakkal illette a rendőrt. Read more

Sep 16 2014
17

Na jó, akkor nekem is van egy releváns kérdésem: röhögött-e a Magyar Nemzet Uj Péter indexes távozása vagy akár az Origo-sztori idején?

Sep 10 2014
2

nyilván, de ha megvannak az engedélyek nem kell sous chefet, meg konyhalányt meg mosogatónégerszakszervezet-vezetőket fizetni.

Aug 18 2014
3

Her hair IS amazing. She actually does not work for Gawker Media—she was the photographer we hired to document the party—with that hair—I had to take her portrait.