Kissg
Kissg
Jul 9 2014
Save

Magyari P kb annyira pontosan írja le a tábort, mint a Keresztyén Anyukák Magazinja a GTA 3-mat. Szólni akartam, mielőtt agyvérzést kapsz.

Jun 13 2014
Save

Mondja John Adams, Alexis de Tocqueville, és John Stuart Mill, te szerencsétlen, tanulatlan bunkó :(

Jun 11 2014
Save

De miért tűnne el, könyörgöm? Ha az RTL klub zsebéből hirtelen kivesznek 4 milliárd forintot, akkor ezentúl még több olcsó szart fog gyártani.

Jun 11 2014
1

De a képviseleti demokrácia lényege az, hogy a vesztes félnek sem kuss a neve. Érted, a Fideszt a választók kevesebb, mint fele támogatja. Merész dolog népakaratról beszélni ilyen körülmények között.

Dec 21 2013
Save

Van Ráth-Végh Istvánnak egy viszonylag kevéssé ismert könyve, ami egy nagyon frappáns csavarral oldja meg az időutazást a múltba. Read more

Aug 27 2013
Save

A Kóla sajnos nincs fenn magyarul:(

Aug 27 2013
Save

Az USA közvéleménye szexualitás terén egy középkori falu szintjén van valamiért. Egyrészt kurva vicces, mennyire bénák és súlytalanok ezek az erőltetett, magamutogató és legfőképp örömtelen szexbotrányok, amiket a sóbiz néha produkál, másrészt még viccesebb, ahogy ez egyszeriben mindenkiből kihozza a KDNPs officert.

Jul 22 2013
Save

Azeáliákkal idén nem állunk jól:(

Jul 17 2013
Save

De a liberalizmus nem azt jelenti, hogy mindent tolerálunk, Vízfej Jani, hanem azt, hogy mindenki a saját boldogságáért felelős egészen addig, amíg másoknak ezzel nem árt. Magyarán ha pl félsz, hogy titokban te is megkivánnál egy szép nagy brét, akkor nyugodtan elutasíthatod ezt az egész homoszexuális emancipációt, de Read more

Jul 14 2013
Save

Pedig a kettlebell tényleg csodákat művel a testtel, de edzettségi szinttől függően kell neki 2-4 évet adni, mielőtt lavinaszerűen hatni kezd. Egészen addig inkább csak szenvedés van vele.

May 18 2013
Save

Igazából maga a cikk megírása csak egy napba telt, de előtte valóban közel fél évig foglalkoztam a témával. Szívesen írnék amúgy még a témában, de ahhoz nem ártana, ha kicsit több idővel tudné gazdálkodni:)

May 18 2013
Save

Kinél csináltattátok a chorionbiopsziát?

May 18 2013
1

Maximálisan egyet értek, köszönöm a támogatást:)

May 17 2013
Save

A kép kiválasztásávan nagyon megköszönném a segítséget. Igazából ha az jó, rátok is bízom. Amit megfelelőnek éreztek, mehet!